Desert cu papaya, fructul pasiunii si bezea

Desert cu papaya, fructul pasiunii si bezea

Aceasta reteta de desert cu papaya, fructul pasiunii si bezea este extraordinara pentru o zi de rasfat. Aromele fructelor exotice se imbina grozav cu dulceata bezelei si a friscai.

Timp de pregatire:  10 min   Numar de portii:  2 portii


Ingrediente:

  • 1 papaya curatat si taiat
  • coaja de la o limeta
  • pulpa a doua fructe pasiunii
  • 30 g zahar
  • 1 vesenta de vanilie
  • 50 g frisca batuta
  • 15 g zahar brun
  • 2 bezele strivite
  • 10 g fistic

Instructiuni:

  1. Pune bucatile de papaya, coaja unei limete, bucatile de fructul pasiunii, zaharul si esenta de vanilie intr-un bol la marinat.
  2. Intr-un bol diferit, bate frisca si zahrul brun.
  3. Pune ¼ din bezeaua strivita la fundul unui pahar mare, apoi ¼ din mixul de papaya , apoi ¼ frisca. Repeta si decoreaza cu niste fistic.
  4. Acum te poti bucura de aceasta reteteta de desert cu papaya, fructul pasiunii si bezea. Pofta buna!

Valori nutritionale per portie:

  • Valoare nutritionala 327 kcal
  • Grasimi 15,8 g
  • Grasimi Saturate 8,6g
  • Zaharuri 42,6 g
  • Sare 0,1 g
  • Carbohidrati 43,3 g
  • Proteine 2,9 g
  • Fibre 0,5 g

Sursa: realfood

Rezumat
recipe image
Reteta
Desert cu papaya, fructul pasiunii si bezea
Publicata la
Timp de pregatire
Timp total

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *