Aceasta reteta de desert cu papaya, fructul pasiunii si bezea este extraordinara pentru o zi de rasfat. Aromele fructelor exotice se imbina grozav cu dulceata bezelei si a friscai.
Timp de pregatire: 10 min | Numar de portii: 2 portii |
Ingrediente:
- 1 papaya curatat si taiat
- coaja de la o limeta
- pulpa a doua fructe pasiunii
- 30 g zahar
- 1 vesenta de vanilie
- 50 g frisca batuta
- 15 g zahar brun
- 2 bezele strivite
- 10 g fistic
Instructiuni:
- Pune bucatile de papaya, coaja unei limete, bucatile de fructul pasiunii, zaharul si esenta de vanilie intr-un bol la marinat.
- Intr-un bol diferit, bate frisca si zahrul brun.
- Pune ¼ din bezeaua strivita la fundul unui pahar mare, apoi ¼ din mixul de papaya , apoi ¼ frisca. Repeta si decoreaza cu niste fistic.
- Acum te poti bucura de aceasta reteteta de desert cu papaya, fructul pasiunii si bezea. Pofta buna!
Valori nutritionale per portie:
- Valoare nutritionala 327 kcal
- Grasimi 15,8 g
- Grasimi Saturate 8,6g
- Zaharuri 42,6 g
- Sare 0,1 g
- Carbohidrati 43,3 g
- Proteine 2,9 g
- Fibre 0,5 g
Sursa: realfood
Rezumat
Reteta
Desert cu papaya, fructul pasiunii si bezea
Publicata la
Timp de pregatire
Timp total