Termeni și condiții

Definitii

Utilizator – dumneavoastra, persoana fizica sau juridica ce utilizeaza site-ul si/sau serviciile oferite de fructe-exotice.ro

Fructe exotice – angajatii, conducerea si orice alti agenti afiliati site-ului fructe-exotice.ro

Acesti termeni si conditii au fost conceputi cu scopul de a proteja atat interesele noastre, cat si ale dumneavoastra. Utilizarea acestui site si a serviciilor oferite de Fructe exotice constituie acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile impuse de noi. Daca nu sunteti de acord cu oricare dintre condiitiile sau termenii nostri de utilizare, va rugam sa nu folositi acest site.

Continutul prezentat in paginile acestui site este destinat informarii si prezentarii produselor si serviciilor noastre. Acesta poate fi modificat oricand la discretia noastra. Fructe exotice nu ofera niciun fel de garantii cu privire la eficienta, acuratetea sau corectitudinea informatiilor prezentate sau oferite pe acest site.

Acest website contine materiale si informatii asupra carora Fructe exotice detine drepturile de autor. Aceste materiale includ insa nu sunt limitate la: design, text, materiale video si audio, informatii si elemente grafice. Reproducerea, utilizarea sau diseminarea acestora fara acordul Fructe exotice este strict interzisa, in conformitatea cu Legea nr. 285/2004, cu privire la drepturile de autor. Uzul neautorizat al continutului si informatiilor prezentate pe acest website poate face obiectul unor litigii si/sau solicitarea de daune materiale.

Din timp in timp, Fructe exotice poate prezenta pe site-ul sau linkuri catre alte site-uri. Aceste linkuri va sunt puse la dipozitie in scop informativ. Acest lucru nu inseamna ca sustinem sau promovam aceste site-uri. Fructe exotice nu isi asuma niciun fel de raspundere asupra continutului, activitatile sau politica acestor site-uri.

Utilizarea acestui website, precum si orice disputa legala ce poate aparea din asta, cade sub incidenta legilor Romaniei.

Politica de securitate

Suntem ferm determinati sa ne asiguram ca informatiile dvs sunt pastrate in siguranta. Pentru a preveni diseminarea sau accesul neautorizat, folosim proceduri fizice, tehnice, administrative precum si programe software si antivirusi, menite sa mentina informatiile dvs. in siguranta.

Fructe exotice utilizeaza cookie-uri pentru a identifica care dintre paginile site-ului sunt utilizate si in ce mod. Acest lucru ne ajuta sa imbunatatim site-ul nostru pentru a-l adapta cat mai bine la nevoile utilizatorilor nostri. Noi nu folosim aceste informatii decat cu scopul de a imbunatati site-ul si serviciile pe care le oferim. Puteti opta intre a accepta si a respinge cookie-urile noastre, insa respingerea acestora va poate limita sau restrictiona accesul la informatiile si/sau serviciile oferite pe site.

Controlul asupra informatiilor personale

Fructe exotice nu va vinde, distribui sau inchiria informatiile dvs. personale vreunor terte parti fara acordul dvs. sau in absenta unei solicitari directe venita de la o institutie a statului roman sau a Uniunii Europene.

Ne rezervam dreptul de a folosi informatiile dvs. personale pentru a va trimite emailuri cu informatii promotionale si/sau cu caracter informativ. Puteti opta pentru dezabonare si/sau eliminare din baza noastra de date in orice moment.