Aceasta reteta cu pomelo si mango din bucataria vitnameza reprezinta imbinarea perfecta de dulce, iute, amar si acru. Daca doresti o salata usoara, dar consistenta, aceasta salata cu mango si pomelo este perfecta pentru pranz sau o cina usoara.
Timp de pregatire: 10 minute | Numar de portii: 4 portii |
Ingrediente:
- 500 g de pomelo curatat si taiat cubulete
- 1 mango copt, dar ferm
- 6 cepe mici de primavara
- 2 ardei iuti
- Busuioc
- 2 linguri ulei de masline
- Suc de lamiae
Instructiuni:
- Prajeste cepele in ulei de masline la foc mediu, pana devin aramii. Cand sunt gata asezati-le pe o farfurie cu un prosop de hartie pe ea.
- Taie ardeii iuti.
- Taie fructul mango in cubulete.
- Amesteca cepele, cubuletele de pomelo si mango, ardeii iuti, frunzele de busuioc, uleiul de masline si sucul de lamiae intr-un bol.
- Acum iti poti savura salata cu mango si pomelo. Pofta buna!
Valori nutritionale per portie:
- Valoare energetica 310kcal
- Total Grasimi 20 g
- Colesterol 150 mg
- Sodiu 190 mg
- Potasiu 0 mg
- Total Carbohidrati 16 g
- Zaharuri 12 g
- Proteine 20 g
- Vitamina A 25%
- Vitamina C 72%
- Fier 20%
- Calciu 7%
Sursa: loveurbelly
Rezumat
Reteta
Salata cu mango si pomelo
Publicata la
Timp de pregatire
Timp de gatire
Timp total