Mousse de papaya

Mousse de papaya

Daca doresti sa incerci un desert mai diferit, aceasta reteta de mousse de papaya este raspunsul perfect pentru iubitorii de fructe exotice.

Timp de pregatire:   20 minute Numar de portii:   4 portii

 

Ingrediente:

  • 2 cani de piure de papaya
  • ¾ cana de smantana
  • 1 ½ linguri de gelatina
  • ¼ cana de apa
  • ¼ cana de zahar pudra
  • frisca

Instructiuni:

  1. Realizeaza un piure din papaya.
  2. Amesteca gelatina cu putina apa calda.
  3. Intr-o oala mica adauga ½ cana de piure de papaya si incalzeste-l la foc mic 3-4 minute.
  4. Adauga apa si asteapta sa fiarba amestecul, atunci adauga gelatina.
  5. Adauga piureul ramas si asteapta compozitia sa se raceasca.
  6. Puneti in blender compozitia impreuna cu smantana si zaharul si amestecati.
  7. Adaugati incet un pic de frisca si lasati mousseul de papaya cel putin 6 ore la frigider.
  8. Acum de poti bucura de acest mousse de papaya. Pofta buna!

Valori nutritionale per portie:

  • Valoare energetica 138 kcal
  • Total Grasimi 8,1 g
  • Carbohidrati 15,2 g
  • Proteine 1,6 g

Sursa: samayal2impress

Rezumat
recipe image
Reteta
Mousse de papaya
Publicata la
Timp de pregatire
Timp de gatire
Timp total

Afla mai multe despre acest fruct

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *