Desert cu papaya, fructul pasiunii si bezea

Desert cu papaya, fructul pasiunii si bezea

Aceasta reteta de desert cu papaya, fructul pasiunii si bezea este extraordinara pentru o zi de rasfat. Aromele fructelor exotice se imbina grozav cu dulceata bezelei si a friscai.

Timp de pregatire:  10 min  Numar de portii:  2 portii


Ingrediente:

  • 1 papaya curatat si taiat
  • coaja de la o limeta
  • pulpa a doua fructe pasiunii
  • 30 g zahar
  • 1 vesenta de vanilie
  • 50 g frisca batuta
  • 15 g zahar brun
  • 2 bezele strivite
  • 10 g fistic

Instructiuni:

  1. Pune bucatile de papaya, coaja unei limete, bucatile de fructul pasiunii, zaharul si esenta de vanilie intr-un bol la marinat.
  2. Intr-un bol diferit, bate frisca si zahrul brun.
  3. Pune ¼ din bezeaua strivita la fundul unui pahar mare, apoi ¼ din mixul de papaya , apoi ¼ frisca. Repeta si decoreaza cu niste fistic.
  4. Acum te poti bucura de aceasta reteteta de desert cu papaya, fructul pasiunii si bezea. Pofta buna!

Valori nutritionale per portie:

  • Valoare nutritionala 327 kcal
  • Grasimi 15,8 g
  • Grasimi Saturate 8,6g
  • Zaharuri 42,6 g
  • Sare 0,1 g
  • Carbohidrati 43,3 g
  • Proteine 2,9 g
  • Fibre 0,5 g

Sursa: realfood

Rezumat
recipe image
Reteta
Desert cu papaya, fructul pasiunii si bezea
Publicata la
Timp de pregatire
Timp total

Afla mai multe despre acest fruct

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *